Hvilke sommerdrømmer har du?

Sommer og ferie byr på tid og mulighet for å lage nye minner for deg og dine nærmeste. Våre dype fjorder, høye fjell, langstrakte kyst og byer med særpreg gir oss fantastiske muligheter for en god sommer i Norge. Her har vi samlet noen gode tips og råd om hvordan vi i banken kan hjelpe deg å få akkurat den sommeren du vil ha. Uansett om du ønsker ut på farten, eller benytte anledningen til å pusse opp hjemme, så vil vi at den skal bli noe helt spesielt.

Drømmen om å se det lange land

Kvinne i ullgenser smiler med utsikt fra Trolltunga bak seg

Vi ønsker deg alt godt på turen

Vi har samlet en rekke ferietips fra oss i banken som sikrer at du får minst mulig bekymringer og mer sinnsro og trygghet. Les mer og nyt turen!

Sommeren er perfekt for compact-living - flytt med deg hytta dit du vil

Familie slapper av ved bobilen sin

Slik kan du realisere dine drømmer

Om sommeren når kveldene er lange og lyse, familien er samlet og ferieroen synker innover deg kan camping virkelig være noe helt spesielt. Vi kan hjelpe deg å finansiere din neste campingvogn eller bobil. Les mer og søk om lån!

Produktene for en bedre sommer

Få hjemmet og hagen du ønsker deg

To menn på stige maler et hvitt hus

Våre råd til deg som tenker at du skal pusse opp i sommer

Mange benytter feriedagene sine til å gå i gang med forskjellige hjemmeprosjekter. Kanskje står nytt kjøkken, bygging av terrasse eller maling av huset for tur? Vi har samlet 7 tips for ditt neste oppussingsprosjekt.

Kanskje har du andre drømmer?

Mann og dame har stoppet bilen og ser ut over og peker på norsk landskap

Drømmer du om ny bil?

Vi kan tilby svært konkurransedyktig finansiering slik at din drøm blir virkelighet. Snakk med oss om billån og bilforsikring.
Far leser godnattfortelling for sønnen sin i sengen

Drømmer du om trygghet og hvilepuls i hverdagen?

Er du og dine kjære er trygge og sikret økonomisk dersom noe skulle skje? Da er det godt å ha en bank som kjenner deg og har gode produkter og løsninger som hjelper deg på veien.