Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

Personlig og trygg

Våre kunder verdsetter oss aller høyest på det som betyr mest i det lange løp – personlig kundeservice og rådgivning. Det er kanskje viktig for deg også?

Vi gleder oss over at stadig flere er interessert i å bli nærmere kjent med oss, og velger Marker Sparebank som sin bank- og forsikringsforbindelse. Vi vet at kundene våre setter pris på at vi er lette å få personlig kontakt med.

Livet forandrer seg, og vi ønsker å gi deg gode svar og løsninger gjennom alle livets faser, enten det dreier seg om sparing, lån, forsikring, nettbank, kort eller andre tjenester.

Velkommen til oss – vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd!

Rakkestad Skolekorps

Gaver og sponsing

Vi er stolt bidragsyter til lokal idrett, kultur, ideelle organisasjoner og andre samfunnsnyttige formål. Vårt mål er å bidra til vekst, engasjement, kreativitet og positivitet i lokalsamfunnet. Vi prioriterer arbeid mot barn og unge, og prosjekter som kommer allmennheten til gode.

Gaver
Vi har to former for gaveutdeling. I begynnelsen av året inviterer vi alle lag og foreninger som er kunder hos oss, til å sende inn en søknad om bidrag til driftsstøtte. Dette er penger som skal være med å bidra til selve driften, og ikke nødvendigvis til et konkret prosjekt.

Det er også mulig å søke om gavetilskudd gjennom hele året. Ved slike henvendelser trenger vi en søknad som forteller hva pengene skal brukes til, og oversikt over kostnader og finansiering. Det mulig å søke til både små og store prosjekter, og de siste årene har vi gitt tilskudd på alt fra tusen kroner til en million kroner.

Sponsing
I tillegg til gaver, sponser Marker Sparebank en rekke lag og foreninger samt festivaler og andre arrangement.

Har du spørsmål kan du kontakte Bjørnar Storeheier på telefon eller epost. Søknader sendes på epost til bs@marker-sparebank.no.