Hopp til innholdet
Nye lokaler i Moss
Torvgården i Gudes gate 2
Nyhet

Mossekontoret har flyttet til Torvgården

Mandag 2. september er vi på plass i i våre nye lokaler i Moss. Her er det lagt ned mye arbeid for å skape de beste fasilitetene for kundene.  

Adm. banksjef Rune Iversen gleder seg stort til å vise fram de nye lokalene i sentrum, nærmere bestemt i Torvgården.

– Vi har vært i Moss siden 2006 og vi måtte flytte på oss for å kunne satse ytterligere. Vi hadde behov for å oppgradere lokalene og få større plass - spesielt med tanke på samlokaliseringen med Aktiv Eiendomsmegling. Bank og eiendom hører sammen, innleder Iversen med et smil og fortsetter:

- Nå har vi fått skikkelig løft. Vi har inngått en langtidskontrakt gjennom Fauna Eiendom, så vi satser på mange år i Moss. Det skjer veldig mye spennende i byen, spesielt med tanke på utbyggingsplaner om nye leiligheter og boliger. Da er det fint å ha en bank i nærheten. De nye kontorene våre blir midt i sentrum og det tror jeg mossingene kommer til å sette pris på, sier Rune Iversen.

Signalbygg

Torvgården, hvor Marker Sparebank har flyttet inn, er godt kjent for lokalbefolkningen. Dette er et signalbygg i Moss og er over 100 år gammelt. Byens første kino åpnet faktisk her, så her får man en god blanding av historie og moderne satsing. Akkurat det står i stil til Marker Sparebank som snart fyller hele 175 år.

Rune Iversen synes det i denne sammenheng det er viktig å få med at kundene fortsatt skal føle seg like velkomne som før. Her er det fortsatt åpne dører og serviceinnstilte kunderådgivere.

– Det er jo nettopp det vårt konsept handler om. Vi er opptatt av gode relasjoner og at vi fortsatt skal være en lokalbank som er til stede med åpne dører. Her skal du få god personlig økonomisk rådgivning, understreker Iversen og avrunder:

– Husk at vi er den eneste åpne banken midt i Moss by!