Hopp til innholdet
Dennis Goska med gitar
Dennis Adrian Goska i sin nye leilighet.
Nyhet

Dennis (25) har gjort comeback som kunde i Marker Sparebank: - De ga meg det beste tilbudet!

Ørje-gutten Dennis Adrian Goska (25) vokste opp med Marker Sparebank, men en tilfeldighet førte til at han byttet da han skulle kjøpe bolig i hovedstaden. Nå er han derimot tilbake i lokalbanken og angrer ikke akkurat på valget han tok.

Den lokale 25-åringen lever nå drømmen i en egen leilighet utenfor Oslo. Boligen er totalrenovert og er perfekt tilpasset hans egne behov. Han har også en romkamerat med samme hobby, nemlig gaming, og det er ingen tvil om at de har fått maks ut av kvadratmeterne.

Til daglig jobber han som blandemester og stortrives med både jobb og bosted.

– Jeg er superfornøyd. Det er et stille og rolig område, og selv om det er et stykke fra Oslo, fungerer det helt fint for meg, forteller han med et smil.

Her bor jeg.

Ga det beste tilbudet

Da leiligheten ble kjøpt for en stund tilbake, var Dennis på jakt etter den laveste renta og den beste servicen. Da var veien tilbake til lokalbanken kort.

– Først og fremst fikk jeg veldig god hjelp da jeg tok kontakt. Kunderådgiver Anette Jaavall kastet seg rundt og ordnet finansieringsbevis lynraskt og jeg fikk i tillegg tilbud om en rente som ingen andre kunne måle seg med. Dette var bedre enn jeg forventet av noen bank, skryter han.

– Det er jo litt spesielt å være tilbake også, for det var jo i Marker Sparebank jeg fikk mitt første bankkort som 15-åring. De var trofast sponsor i fotballaget jeg spilte for som ung og jeg kjenner flere i banken fra før, tilføyer han med et smil.

Fin utsikt fra terrassen.

Personlig rådgivning

Til tross for at det aller meste kan løses i nettbanken, betyr det mye for Dennis å ha en personlig relasjon til en kunderådgiver i banken. Veien er med andre ord kort når han lurer på noe.

– Anette er veldig tilgjengelig og enkel å få tak i. Hun ordner alt for meg, sier 25-åringen, som også har forsikringene sine i banken.

– Det er praktisk og enkelt. Vi har også gått gjennom blant annet fond og pensjon. Jeg har fått gode tips på veien og føler meg alltid velkommen. En veldig personlig bank, avrunder Ørje-gutten.

Flott kjøkken i leiligheten til Dennis.