Vi er i ferd med å bli et kontantløst samfunn. Det gjør at kundene i stadig større grad trekker frem betalingskortet når de skal betale for vafler på fotballcupen, sokker på julemarkedet eller den fine lampen de fant på siste loppemarked.

Alle har kort

Ikke alle har kontanter, men alle har kort, og vet hvordan de skal betale med det. Det gjør iZettle til en genial løsning både for deg som tilbyder og for kunden. Siden kundene dine forholder seg til betalingsterminaler hver eneste dag, er det ingen barriere for dem å bruke terminalen. De kjenner formatet; bruk chip, dra stripen eller betal kontaktløst.

Enkel oppkobling og betjening

En av de største fordelene med iZettles løsninger er nettopp enkelheten; både med tanke på oppkobling og betjening i daglig bruk.

Selve oppkoblingen er gjort på et par minutter. Last ned en app på mobilen eller nettbrettet ditt og slå på bluetooth, så har du et komplett kassasystem.

Se video for hvordan du kommer i gang med iZettle her

Selve appen har et enkelt og selvforklarende grensesnitt – lett å forstå for både unge og gamle. Trykk på en knapp og du er klar til å ta mot betaling. Nå er det bare for kunden å dra kortet.

Lett å holde oversikt

iZettle er mer enn bare en trådløs betalingsterminal. I programvaren ligger også muligheten for å legge inn varene dine i et produktbibliotek på forhånd. Slik trenger du ikke å taste inn beløpet, men kan gå rett til betaling.

I tillegg får du tilgang på et enkelt analyseverktøy slik at du hele tiden har oversikt over salgene dine. Du skal se det gjør regnskapet ditt mye enklere.

Ingen månedlige gebyrer

Det er Ingen bindingstid på terminalen, og den eneste kostnaden er transaksjonsgebyr på betalingene dine. Jo mer du selger, desto lavere blir gebyret. Det er heller ikke noe oppstartsgebyr, kun prisen du betaler for selve terminalen.